Welcome visitor you can log in or create an account

CND Shellac er en professionel neglelak, der giver dig flotte negle helt uden mærker i op til 14 dage.
Lakken har en lang varighed og en utrolig smuk glans. Den ser naturlig ud og giver en stærk beskyttelse.

 

En ansigtsbehandling er velvære for dig, der trænger til fornyet energi. Jeg tilbyder en lang række afslappende og samtidig styrkende behandlinger til ansigtet. De har dét til fælles, at de alle vil øge din udstråling og mindske hudens naturlige aldringsproces.


Jeg skræddersyer alle mine ansigtsbehandlinger efter dine behov og din hudtype, således den passer lige netop til dig. 
Behandlingerne inkluderer hudanalyse og efterfølgende gode råd og vejledning om, hvordan du plejer din hud derhjemme.

 

Velværemassage er godt til dig, der trænger til at slappe af, da den går ind og stimulerer huden og får blodcirkulationen i gang, hvilket afstresser kroppen og får den i bedre balance.

 

Hårfjerning med PANDHY’s sukkerpasta er mild, effektiv og skånsom. Derfor er metoden også velegnet til følsomme steder som ansigt og brazil. Sukkerpastaen er 100% naturligt og indeholder vand, sukker og frugtose. Der er ingen form for kemi, farve eller tilsætningsstoffer indeholdt, hvorfor den får mine personlige anbefalinger.

 

Permanent makeup er en kosmetisk tatovering. Jeg tilsætter pigmenter til huden, som understreger og tydeliggør dit ansigts naturlige kendetegn og træk. Permanent makeup kaldes også mikropigmentering, da det er bittesmå pigmenter, der bliver deponeret i hudens øverste lag. Det er vigtigt for mig at nævne, at denne behandling ikke har noget med en traditionel tatovering at gøre, da det er en helt anderledes metode, der her bliver anvendt. Ligeledes er de pigmenter, som jeg anvender, alle EU-god...

 

Balance Me blev skabt ud af passionen for at udvikle en naturlig og samtidig sofistikeret britisk hudplejeserie. Serien indeholder både ansigts- og kropsplejeprodukter med rene naturlige aktive stoffer, der virker og holder, hvad de lover. Nyd aromaerne i Balance Me med terapeutiske egenskaber, der optimerer din huds sundhed, velvære og dens naturlige skønhed.